genuint opptatt av å levere den beste servicen

Du kan stole på fagfolk!

Enten du skal male en vegg, rehabilitere et rom eller bygge et helt nytt hus, lover Bygger’n Os deg den beste handelsopplevelsen om du kommer dit med ditt prosjekt.

Her får du gode råd fra fagfolk, tilgang til et stort utvalg av tjenester og et sortiment som er like bredt som det er dypt.

-          Hos oss får kundene mye mer enn bare byggevarer. Våre dyktige ansatte er genuint opptatt av å levere den beste servicen til kundene, og vi har kompetansen, de gode samarbeidspartnerne og tjenestene som gjør at vi kan følge prosjektene hele veien fra a til å, sier daglig leder Lisbeth Skjelbreid.

Godt fornøyde med Bygger’n

Rehabiliteringsprosjektet ekteparet Morten Hamre og Ingrid Ognøy Hamre nylig kom innom med, er et slikt prosjekt Bygger’n Os kunne følge fra start. Paret hadde plantegningene klare, men trengte hjelp til å gjennomføre.

Fagfolk er godt i gang med oppussingen

Fagfolk er godt i gang med oppussingen

Bygger’n Os begynte med prising og planlegging, og involverte sin proffkunde Haukås Bygg AS. Nå er prosjektet kommet halvveis, og på forsommeren kan Morten og Ingrid flytte inn i sitt ‘’nye’’ hus.

-          Vi hadde et ønske om å bruke bedrifter i nærområdet, som hadde kunden i fokus, var faglig flink og økonomisk akseptabel. I møte med Bygger’n ble vi tatt godt imot med god forståelse av hva vi ville ha utført med huset. De var imøtekommende, hyggelige og profesjonelle. I alle ledd av prosessen har vi blitt møtt av mennesker som har jobbet for å få til så gode løsninger som mulig, og vi har hatt og har en kontinuerlig dialog. Med utgangspunkt i plantegningene har både Bygger’n og Haukås Bygg AS kommet med viktige endringer og forbedringer av huset. Vi er veldig godt fornøyde med Bygger’n og det samarbeidet vi har, sier paret.

Satser på fagfolk

Byggevarer og trelast har siden starten for 30 år siden vært den største satsingen hos Bygger’n, både til proff- og privatkunder. Sortimentet har imidlertid vært i stadig utvikling, og består nå av det meste man trenger for å pusse opp hus og hjem. Butikkene har blant annet egne avdelinger for gulv, tak, vindu, dører og maling med flere

De ansatte ved Bygger’n Os har alle unik erfaring, utdanning og ansvarsområder. All denne kompetansen samlet på ett sted er viktig for byggevarehuset. Slik tar de godt vare på alle kundegrupper.

-          Noen vil ha mye hjelp, andre ønsker å utføre arbeidet selv, med veiledning fra oss. Det kan dreie seg om alt fra å skifte vindu til etterisolering, kledning eller andre ting. Dette er en av grunnene til at vi satser på fagfolk i butikken. De ser fort hva som kan realiseres og hva som er den rette veien til målet, sier Skjelbreid.

Ingrid og Morten fikk god hjelp til rehabilitering av huset

Ingrid og Morten fikk god hjelp til rehabilitering av huset

Enkel bestilling på nett

Mange av kundene finner også veien til Bygger’n via nettbutikken byggern.no, der du kan bestille og hente i butikk. Har ikke butikken det du trenger på lager, kan det likevel være at du finner produktene på nettlageret og får de tilsendt.

Under pandemien, og med til tider strenge restriksjoner, har det vært ekstra viktig for Bygger’n å sørge for at kunder har enkel tilgang til produkter via nettbutikk, telefon eller e-post, og at leveringer ut til kunder har vært effektive.

Bygger’n Os til tjeneste

Daglig leder Lisbeth Skjelbreid ønsker velkommen

Daglig leder Lisbeth Skjelbreid ønsker velkommen

For alle som planlegger påbygg, nybygg eller rehabilitering står Bygger’ns eget arkitektkontor til tjeneste. BTT (Bygger’n Tekniske Tjenester) består av arkitekter, ingeniører og byggteknikere, som alle har byggfaglig utdannelse og erfaring fra byggeplass.

BTT inkluderer alt en håndverker trenger for å utføre jobben sin, og er derfor mest brukt av proffkunder.

-          BTT kan beregne alt fra en limtredrager til konstruksjon til å tegne kompliserte bygg. De kan tegne konstruksjonstegninger med arbeidstegninger helt ned til ferdige kappefiler som lastes ned til våre maskiner som produserer prekutt eller elementene på en av våre fabrikker. Ferdige varer leveres direkte til byggeplassen, forteller Skjelbreid.

Kortere byggetid

De siste årene har også precut og ferdigelementer blitt svært populært blant proffene over hele landet. Ved å bruke disse produktene får de en mer effektiv byggeprosess og kortere byggetid. Dette bidrar til økt lønnsomhet for bedriften, samtidig som det oppleves svært positivt av sluttkunden. Precut og elementer gjør også byggeprosessen mer miljøvennlig da det medfører mindre søppel, svinn og kapp.

-          Velger man å bygge med precut og element blir bygget raskere tett. Dette gjør prosessen tryggere og mer forutsigbar da vi ikke kontrollerer vær og vind, som kan være heftig her på Vestlandet, sier Skjelbreid.

Få akkurat det huset du vil ha

Bygger’n Os er også leverandør av Hiba Hus, som leverer ferdighus, hytter og garasjer over hele landet. I tillegg til arkitekttegnede eller tilpassede hus. Siden 1967 har de bygget flere tusen boliger rundt om i landet.

-          Vi har et bredt utvalg av hytter, eneboliger og flermannsboliger i vårt tegnearkiv, og leverer selvsagt også skreddersydde løsninger etter kunders ønsker. Vi har også god erfaring med prosjektering av ROT-prosjekter, store som små, sier Skjelbreid.

Ta turen innom BYGGER`N OS!

Ta turen innom BYGGER`N OS!

Fakta om Bygger'n
- Bygger’n er en byggevarekjede som dekker et bredt spekter av byggevarer, trelast, dører og vindu, kjøkken, bad, garderobe, verktøy, tak, gulv og hage.
- Mange av butikkene i kjeden fører også Hiba-hus, -hytter og –garasje.
- Bygger’n er en landsdekkende byggevarekjede med 90 butikkmedlemmer fra Moi i sør til Vadsø i nord.
- Bygger’n-kjeden ble etablert i 1991 og eies av 
E.A. Smith AS, som har drevet med byggevarer siden 1869.